Mieskurssi Tampereella 28.10.2017

Psykologi Tony Dunderfelt on kehittänyt uuden ILOISEKSI näkemyksen rakkaudesta. Se syvästi kaivattu rakkauden valo ja ilo syntyvät ei vaan yhden, vaan kolmen rakkauden auringon kautta: Läheisyys, Vetovoima ja Seksuaalisuus.

Kurssilla käsitellään nykyajan pariskunnan tilaa, miehen ja naisen välistä vetovoimaista vuorovaikutusta, oman ja rakkaan ns. kiihotuksen polun tuntemista ja naisen ja miehen seksuaalisuutta.

Nykyään parisuhteissa tarvitaan aivan uudenlaista rakkaudellista ymmärrystä, jota miehet eivät perinteisesti ole saaneet. Kurssin teemoja ovat mm.:

  • Parisuhteen kolme vaihetta
  • Läheisyyden kehittäminen
  • Vetovoiman ylläpitäminen pitkässä parisuhteessa
  • Naisen psykologinen ymmärtäminen
  • Seksuaalisten taitojen kehittäminen

Tämä kurssi on miehille, jotka rohkeasti haluavat syventää omia rakastamisen taitojaan ja oppia sitä mitä nykynainen salaa toivoo oman miehensä osaavan.

Tonyn uusi kirja: ”ILOISEKSI – Nykyajan parisuhteen huikeat mahdollisuudet” (Dialogia Oy, 2017)

Kurssin vetäjä: Psykologi, parisuhdeterapeutti, kirjailija Tony Dunderfelt

Kurssipaikka: Tunnekeskus Lumpeenkukka, os. Tammelan puistokatu 26-28, Tre

Kurssiaika: Lauantai 28.10.2017 klo 10-17

Kurssin hinta: 160€ (sis alv 24%)

Ilmoittautuminen kurssille: Tonylle emaililla tony@dialogia.fi tai Tarja Revolle tarja@lumpeenkukka.fi

Tiedustelut kurssista: Tony puh. 040-5089165

Kokemuksia kesän 2017 kurssista:

“Kurssi oli suorastaan valaiseva kokemus, vaikka aika skeptinen olin sinne mennessä. Opin monia asioita itsestäni ja suhteestani. Lisäksi sain paljon uusia ajatuksia tulevaisuuteen.” – Lauri 32v.

”Alkuun en edes tiennyt, mistä tarkalleen on kysymys, mutta tietoa löytyi www.iloiseksi.fi -sivustolta. Kurssilla Tony tiiivisti asiat mahtavasti niin, että ne olivat kaikkien ymmärrettävissä. Tonyn aikaansaama luottamuksen ja avoimuuden ilmapiiri sai kurssilaiset jakamaan ajatuksiaan ja kokemuksiaan. Muiden kokemukset ja ajatukset, Tonyn ihailtava läsnäolo jokaiselle paikallaolijalle sekä tietysti kurssin aiheiden pohtiminen antoivat hyviä ajatuksia siihen, miten parisuhdetta olisi tulevaisuudessa hyvä miettiä.”  – Niko 42v.