Kurssit

ILOISEKSI.FI:n kursseilla tarjotaan kokonaiskuva nykyajan parisuhteesta ja opiskellaan niitä käytännön keinoja, joiden avulla läheisyyttä, vetovoimaa ja seksuaalisuutta voidaan kehittää ja rikastuttaa.

 

Kaikissa kursseihin liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä Tony Dunderfeltin kanssa puhelimitse 040-5089165 tai sähköpostitse tony@dialogia.fi.

“TUNTEET PARISUHTEESSA”

HELSINKI  / LAU 4.3.2017 (KLO 10-16.00)

TAMPERE  / LAU 22.4.2017 (KLO 10-16.00)

Rakkaus, parisuhde ja tunteet ovat ihania, mutta joskus näissä ilmenee selittämättömiä ja ratkaisemattomilta tuntuvia ongelmia. Onko parisuhteesi kädenvääntöä, kilpailua, selvittämättömiä ristiriitoja ja tunnekuohua vai kenties puhumattomuuden muuri, jota rakkaus ei enää läpäise?Tunnetilasi voivat olla suuria hallitsemattomia “römpiöitä”, jotka on hyvä oppia erottamaan normitunteista.

Tule oppimaan parisuhteen tunnetaitoja ja tulet kokemaan huikeita oivalluksia! Kuulet ja näet, miten voit ratkaista monia parisuhteen kiemuroita oppimalla tunteista, puhumalla ja rakastamalla.

Kurssikokemuksia lokakuun 2016 kurssilaisilta:

“Tunteiden tiedostamiseen oppiminen, johon kurssilla ohjataan, auttaa kasvamaan ja poistaa jännitteitä ihmisten välisestä kanssakäymisestä töissä sekä kotona.”

“Mukava ja hyödyllinen kurssi. Opetti paljon parisuhteen tunteista ja antoi tasa-arvoisia näkökulmia sekä miehisestä että naisellisesta suhtautumisesta tunteisiin. Pienessä ryhmässä sai ja uskalsi kertoa omista kokemuksistaan saaden niihin neuvoja ja uusia näkökulmia.”

Kurssin ohjaajina toimivat psykologi Tony Dunderfelt ja tunne- ja vuorovaikutuskouluttaja taideterapeutti Tarja Repo.

Kurssin hinta: 140€/hlö, 240€/pari sis. alv 24% sekä kahvin ja teen
Paikka: Tunnekeskus Lumpeenkukka/Tre.

Helsingin koulutuspaikka ilmoitetaan myöhemmin

Ilmoittaudu kurssille 24.2 mennessä/HKI ja 7.4 mennessä/TRE!

Ilmoittautumiset Tarja Revolle, 040-7036453 tai info@lumpeenkukka.fi