Terapia

Parisuhdeterapia – Helsinki ja Tampere

Tony Dunderfelt on laillistettu psykologi, joka pitää yksilö- ja parisuhdeterapia vastaanottoa Helsingissä ja Tampereella. Voit olla Tonyn kanssa yhteydessä puhelimitse (040-5089165) tai emaililla (tony@dialogia.fi) ja sopia tapaamisesta. Voit tulla vastaanotolle yksin tai yhdessä elämänkumppanisi kanssa.

Tilanteen alkukartoituksen jälkeen sovitaan yhteistyöstä. Tapaamiskertoja on tyypillisesti 5–10. Tony ei voi ottaa pitkäaikaisia terapia-asiakkaita. Sovittujen tapaamiskertojen jälkeen arvioidaan tilanne uudelleen ja katsotaan yhdessä miten on parasta edetä.

Terapeuttinen viitekehys

Tonyn lähestymistapaa voi kuvailla sanoilla humanistinen, ratkaisukeskeinen ja ihmisen sisäistä luovaa valoisuutta kunnioittava. Jokaiseen kiperään tilanteeseen löytyy ratkaisu, ainakin päästään yhdessä pari askelta eteenpäin. Tapaamiskertojen aikana ollaan läsnäolevia, keskustellaan, kuunnellaan ja tullaan kuulluksi sekä tehdään yksinkertaisia oivalluksia herättäviä harjoituksia. Asiakkaat saavat myös kotitehtäviä, joita suoritetaan ennen seuraava tapaamista. Henkilökohtaista edistystä seurataan päiväkirjamerkintöjen avulla.

Parisuhdeterapian ja terapiatyöskentelyn viitekehyksenä toimii ILOISEKSI.FI:ssä esitetty näkökulma parisuhderakkauden kehittämisestä. Keskitymme rakkaudellisen läheisyyden, kiinnostavan vetovoiman ja intohimoisen seksuaalisuuden kehittämiseen ja ylläpitämiseen. Tämän lisäksi tarkastellaan käytännön arjen vaatimuksia, pariskunnan yhteisiä tavoitteita ja arvoja sekä persoonallisuutta. Lähtökohta on aina asiakkaan tai pariskunnan oma ainutlaatuinen elämäntilanne.

Jos tavoitteena on seksuaalisen kokemuksen syventäminen tai seksuaalisten taitojen kehittäminen, niin apuvälineinä ovat Doris ja Jorma. (Katso kuvaa.)

Parisuhdeterapian ja terapian kustannukset

Ensimmäinen, kartoittava tapaaminen 90 € (60 min)

Yksilötapaamiset 160 € (60 min)

Pariskunta yhdessä 250 € (75 min)

Alv. = 0 %

Ensimmäisen tapaamiskerran jälkeen sovitaan maksujen suorittamisesta. Tony Dunderfeltin kanssa voi keskustella alennetuista hinnoista, jos psykologisten keskustelujen tarve on suuri ja elämäntilanne on taloudellisesti tiukka.

Tärkeintä on tehdä päätös paremmasta tulevaisuudesta.