Iloiseksi Tony Dunderlfelt

”Viisitoista vuotta sitten päätin ottaa perinjuurin selville mitä rakkaus ja parisuhde merkitsevät tämän päivän elämässä. Matkustin ympäri maailmaa ja haastattelin alan huippututkijoita. Kävin kurssit, seminaarit ja tantrat. ILOISEKSI on tutkimukseni tulos. Olen tästä todella ylpeä. Olen luonut täysin uuden ja vallankumouksellisen näkemyksen rakkaudesta ja seksuaalisuudesta. Nyt on sinun vuorosi tulla iloiseksi.”

Tony Dunderfelt

Kirjassa pureudutaan vastaamaan mm. seuraaviin kysymyksiin;

  • Miksi intohimo ja rakkaudellinen seksi vähenevät usein pitkässä parisuhteessa?
  • Mistä vetovoima ja intohimo syntyvät?
  • Miten haluaminen sytytetään?
  • Miksi nainen menettää kiinnostuksensa seksiin?
  • Mikä on rakkauden paradoksi?
  • Miten löydät oman ja kumppanisi kiihotuksen polun?

Tämä kirja on sekä miesten että naisten luettavaksi.

OTTEITA ILOISEKSI-KIRJASTA:

Vetovoiman ja Seksuaalisuuden vaaliminen on lähes täysin unohdettu alan kirjallisuudesta ja käytännöstä. Vallalla on jopa oletus, että orgasmit ja seksuaalinen täyttymys eivät ole oikeastaan niin tärkeitä. Kunhan kommunikaatio ja hellyys toimivat, silloin ollaan oikeilla raiteilla. Enempää ei sovi edes toivoa.

Oletetaankin, että vetovoima ja intohimo vähenevät vuosien myötä. Jäljelle jää kaunis, puhdas rakkaus. Se on parhaimmillaan lämmintä läheisyyttä, luottamuksellista yhdessäoloa ja toisen kunnioittamista ihmisenä.

2010-luvun länsimaissa tämä ei kuitenkaan vastaa ihmisten tarpeita ja tavoitteita rakkaudellista parisuhdetta kohtaan. Ihmiset haluavat nyt myös innostusta ja vetovoimaa. Mutta eivät aina tiedä mitä se on. Sanotaankin yleensä, että se on ”mystistä”. Jotta sitä voidaan ylläpitää ja kehittää, tulisi tietää tarkasti mitä se on ja miten se toimii. Iloiseksi-kirjassa ja tonydunderfelt.com valmennuksissa nämä käydään perusteellisesti läpi.

Nämä neljä huomiota liittyvät siis itse seksiaktiin. Elämä on tietysti muutakin kuin seksiä ja sänkypuuhia. Myös arjessa tapahtuneet asiat ja pariskunnan tapa olla vuorovaikutuksessa pitkin päivän, vaikuttaa naisen halukkuuteen olla seksuaalisessa kanssakäymisessä miehen kanssa.

·      Pariskunta ei ole osannut hoitaa Vetovoimaa. Suhteessa ei ole riittävästi sähköä, jännitettä ja leikkimielisyyttä. Suhde on ehkä liian vakavan totinen tai arkisen rutinoitunut. Varsinkin nainen kaipaa myös vetovoimaa ja intohimon tunnetta, usein pitkin päivää, ennen itse seksiä. Vetovoiman maailma, kuten se tässä kirjassa on esitetty, voi miehelle olla tuntematon. Hän voi naista helpommin siirtyä suoraan arjesta seksiin tai haluta hetken Läheisyyden jälkeen siirtyä innokkaasti sänkykammarin puolelle.

Kirja antaa uuden ja innostavan näkemyksen parisuhteesta, rakkaudesta ja seksuaalisuudesta. Tilaa nyt Tonyn uusi kirja “Iloiseksi – Nykyajan parisuhteen huikeat mahdollisuudet” nyt erikoishintaan 26 € plus postitusmaksu (ovh. 32,80).