Konttorikemiaa

Tony Dunderfelt

Konttorikemiaa vie vuorovaikutustaidot juhlapuheista käytäntöön ja antaa konkreettiset ohjeet ilmapiirin ja ihmissuhteiden parantamiseen työpaikalla. Taitava vuorovaikutus ei synny sormia napsauttamalla

tai käskytyksen alla, vaan se vaatii onnistuakseen työkaluja ja tietoista harjoittelua. Psykologi Tony Dunderfeltin kirja sisältää avaimet työyhteisön hyviin henkilökemioihin.

Käytännönläheinen kirja nivoo psykologian tutkimustulokset helposti omaksuttavaan muotoon. Yhteistyötaitojaan voi hioa seitsemän avaimen avulla, ja kissa pöydälle -menetelmässä opetellaan jämäkkyyttä käytännössä. Kirja opastaa myös, miten kohdata erilaisia ihmistyyppejä ja kuinka suhtautua, jos huomaa eroottista kipinöintiä konttorissa.

Runsaiden esimerkkien ja harjoitusten avulla kirja avaa vuorovaikutuksen eri ulottuvuudet ja auttaa ymmärtämään ihmisten käytöksen taustalla vaikuttavia tekijöitä. Ottamalla kirjan menetelmät käyttöön voi omin silmin havaita vuorovaikutuksen parannukset ympäristössään. Tuloksena voi olla aidosti parempi ilmapiiri ja tyydyttävämmät työpaikan ihmissuhteet.

Kauppakamari 2012

190 sivua, koko 147 mm x 215 mm