Parisuhde Persoonallisuus Työelämän psykologia vetovoima

Tilaa kirjoja lähettämällä sähköposti Tonylle osoitteeseen tony@dialogia.fi. Kirjoita viestiin toivotut kirjat sekä toimitusosoitteesi. Toimituspaketin mukana tulee lasku.

Parempi verkkokauppa-ratkaisu on työn alla!

Iloiseksi Tony Dunderlfelt

Parisuhde
”Viisitoista vuotta sitten päätin ottaa perinjuurin selville mitä rakkaus ja parisuhde merkitsevät tämän päivän elämässä. Matkustin ympäri maailmaa ja haastattelin alan huippututkijoita. Kävin kurssit, seminaarit ja tantrat. ILOISEKSI on tutkimukseni tulos. Olen tästä todella ylpeä. Olen luonut täysin uuden ja vallankumouksellisen näkemyksen rakkaudesta ja seksuaalisuudesta. Nyt on sinun vuorosi tulla iloiseksi.” Tony Dunderfelt Kirjassa pureudutaan […]

Vetovoima ja rakkaus

Parisuhde
Vetovoiman merkitys nykyajan parisuhteissa on äärimmäisen tärkeä ja sitä kannattaa vaalia.

Mitä on rakkaus?

Parisuhde
Kun tunnistaa rakkauden eri muotoja on helpompi toimia erilaisten ihmisten kanssa ja saada oma parisuhde kukoistamaan.

Rakas parisuhde

Parisuhde
Parisuhteen olemus on nykyaikana aivan erilainen kuin koskaan ennen ihmiskunnan historian aikana.

Käytä intuitiotasi

Persoonallisuus
Intuitiivinen tietäminen ei ole vain sattumanvaraista tai mystistä. Se on luonnollinen osa meidän jokapäiväistä tiedostamistamme.

Tunnista temperamentit

Persoonallisuus
Ihmiset hämmästelevät usein muiden käyttäytymistä ja toisinaan omaansakin. Miten tulla toimeen niin touhukkaan häslääjän, pikkutarkan nysvääjän, aikaansaamattoman jahkailijan kuin kaikkitietävän jyrääjänkin kanssa?

Elämänkaaripsykologia

Persoonallisuus
Ihminen kehittyy koko elämänsä ajan, ei vain lapsuudessa ja nuoruudessa. Mitä eri kehitysvaiheet merkitsevät? Voidaanko puhua kolmen-, neljän- ja viidenkympin kriiseistä? Mitä ihmisen henkinen kehitys oikeastaan on?

Ilo

Persoonallisuus
Jokainen ihminen haluaa elämäänsä enemmän aitoa iloa. Miten voi luoda iloa itselleen ja muille? Kuinka saada voimaa päästä vaikeiden asioiden yli?

Iisi

Persoonallisuus
Olet varmasti kuullut sanonnan ota iisisti. Tiedät myös, mikä merkitys rentoutumisella, kuntoilulla tai vaikkapa terveellisellä ruoalla on elämänlaadulle. Mutta mikä merkitys on elämänasenteella?

Minä

Persoonallisuus
Miten kehittää omia piileviä voimavarojaan? Miten saada lisää energiaa työhön tai löytää rento elämäntyyli? Jokaisessa meissä piilee suuri ja arvaamaton potentiaali. Miksi emme ottaisi sitä käyttöön?

Konttorikemiaa

Työelämän psykologia
Konttorikemiaa vie vuorovaikutustaidot juhlapuheista käytäntöön ja antaa konkreettiset ohjeet ilmapiirin ja ihmissuhteiden parantamiseen työpaikalla.

Hyvä paha pomo

Työelämän psykologia
Pomolla pitäisi olla erinomainen asiatuntemus, loistava itsetuntemus ja täydellinen ihmistuntemus. Ei ole helppoa!

Kuuntele

Työelämän psykologia
Kuunteleminen ei todellakaan ole helppoa! Kuuntelemiseen tarvitaan myös henkistä läsnäoloa ja empatiakykyä, varsinkin jos on puhujan kanssa eri meiltä.

Ilon psykologia

Persoonallisuus
Jokainen ihminen haluaa elämäänsä enemmän aitoa iloa. Miten voi luoda iloa itselleen ja muille?